Pengakort

Provade även att göra ett kort som man kan stoppa pengar i. (Eller lotter, presentkort eller nått annat)
Jag hade lite problem med mitt bignings-grej till skärmaskinen, den skar hål i pappret för mig vid två tillfällen, så jag blev tvungen att göra om lite, så måtten stämde inte riktigt med vad dom skulle vara, men det blev bra tillslut ändå =)
 
Så i den lilla fliken i mitten är det en skåra i så man kan stoppa i det man vill ge bort.

Önskar er alla en trevlig helg.
Kram

Flyttpyssel

Nu har vi i alla fall börjat att packa och flytta runt lite saker. Och det första som åkte med från Malmö till Varberg var så klart min pysselväska som är knök full, fick ju försöka ta med så mycket det gick, man vet ju aldrig vad man kan komma att behöva ;-)
Längtar så mycket tills vi äntligen är på plats i radhuset och vi börjar få i ordning där. Min helt fantastiske sambo har lovat att jag ska få bygga ut mitt pysselhörn lite så jag får ordentligt med plats. Det ska bli såååå kul att få planera och bygga upp det. Planerna finns ju redan så klart ;-) men de ska bara mätas ordentligt och införskaffa det som behövs =) Men får hålla mig en liten stund till bara =)
Men som sagt så släpade jag med mig pysslet i helgen så när "gubben" var och jobbade ena dagen så passade jag på att pyssla lite.
Satt och lekte lite, tänkte prova att göra kortet lite "steampunkigt", vet inte om jag lyckades riktigt, men det blev lite coolt i alla fall tyckte jag =)


Göteborgsmässan 2012

I lördags åkte jag och Lotta till mässan i Gtb. Vi hade riktigt roligt, upptäkte att Lotta inte heller är riktigt klok (på ett väldigt positivt sätt). Känns så skönt att träffa lite "egna vänner" i Varberg nu när det är klart att jag ska flytta dit.
Vi snurrade runt på mässan i flera timmar, så tillslut blev det helt stopp i huvet av allt små plock, stämplar, papper, färger osv... Men det blev väldigt mycket inspiration och pyssel-energi-depån fylldes på ordentligt =)
Och naturligtvis en hel del inköp =)


Så nu längtar jag som bara den tills vi har fått flytta in i vårat radhus så jag (hrmm...sambon) kan bygga upp mitt pysselhörn så jag kan sitta i MÅÅÅNGA timmar och bara pyssla =)

Ha de så bra alla <3

RSS 2.0