Sjuk

I helgen fick jag en dryg förkylning så jag var bara hemma och låg i soffan, men så fick jag lite energi till att prova en ny ritning som jag hittat när jag snurrat runt bland allas pysselbloggar. =) 

    

Gjorde så jag kan skriva en liten hälsning innuti och den lilla lådan är ju perfekt att lägga ett presentkort eller en liten present i. =)

Bebispresent

Härom dagen fick jag en "konservburkssparbössa" av min svärfar som han hittat i nån låda och trodde jag kunde göra nått med. Så rätt han hade! =) Blev ju perfekt som present till min kompis som nyss fått en liten dotter =)

   

Blog Candy hos Pojjo


Gå in i Pojjos blog och låt dig inspireras! Hon gör helt otroligt vackra saker =)

Ett TeLjus kort

Har lite svårt med mitt skapande just nu, vet inte riktigt vad det är, hittar ingen inspiration och när jag väl bestämmer mig för att göra nått så tar det mig flera timmar att göra ett kort....
Men för hoppningsvis så släpper det väl snart.
Nått som faktiskt fick igång lusten att sätta mig ner, var en ritning jag hittade på nätet på ett TeLjus kort. Är roligt me lite ritningar och nya vikningar, så medans jag sitter och viker och knåpar så bygger jag upp i huvet hur jag vill att det ska se ut, vilka färger, teman, vilka dekorationer osv som jag vill ha på. Det blir lite som en uppvärmning innan det är dags att dekorera =)
Nå här är resultatet iaf, har bara gjort ett än så länge men det kommer att bli flera, det var ju jätte roligt att göra! 
 
  

RSS 2.0