Kalas dax

Längtar så efter den här helgen som kommer. Då ska jag äntligen till min blivande "hem stad" . Det kommer bli en späckad helg, på fredag ska vi på kalas hos svärfar som fyllt år, på lördag ska jag och Go-Lotta åka till Göteborg och gå på Scrapmässan - såååååå kul. Å på kvällen sen ska jag och "sambon" gå å lyssna på Amaranth som spelar i Varberg! Men på sönda'n blir de bara mys å slapp =)

Har så klart gjort ett kort till svärfar =)


Bokmärken

Har börjat göra lite bokmärken, dom är lätta att göra och blir väldigt söta =)

Mamma beställde ett till min brorsdotter

och så gjorde jag ett till en kompis

Det sista av beställningen

Så nu har jag gjort färdigt mammas beställning, nu gäller det bara att få iväg det till henne =)
Jag ville prova använda lite av de olika sakerna jag vann när jag var på maran.

  Så på denna provade jag lite washitejp.

 Och på denna har jag använt "nätet" och satt aluminiumtejp utanpå det och en annan washitejp.


Scrapmara

Nu har jag varit på min första scrapmara, och nu är jag hooked! Men så roligt det var!!! Längtar redan tills nästa!
En hel dag med bara pyssel, utmaningar, god mat och jätte trevliga människor.
Maran började 10 på morgonen och slutade 22 på kvällen, så 12 timmar fick vi sitta där, och dom timmarna gick så sjukt fort! När man blev lite trött i rumpan och ryggen så var det bara att gå runt och kika på vad dom andra gjorde och bara suga i sig av all inspiration.
  

Utmaning nr 1 skulle vi välja en rad på en "bingobricka" och på den raden fanns det 4 "ingredienser". Så på den raden jag valde var det blått, metall, blommor och bling. Så här blev mitt kort:



Och på denna utmaning fick vi rösta på den vi tyckte skulle vinna, och jag vann! Jag blev såååå glad! Jag har nog aldrig vunnit nått! Jag vann detta:



Utmaning nr 2 då fick vi en skiss som vi skulle följa.
 
 Gjorde först detta men ångrade mig och gjorde en ny

Och utmaning nr 3. Då köpte vi ett litet paket som innehöll lite olika saker, papper (enfärgat och mönstrat), blommor, band, stenar och lite småplock och den största utmaningen av dom alla: en grön (förlåt) JÄTTE ful spets. Och utav dom här sakerna skulle vi skapa något, vi måste använda åtminstonde en liten bit av allt och det ända vi fick lägga till var en bild/foto.
Jag gjorde ett kort, för ovanlighetens skull ;-) det blev så här:


Vann även ett pris för denna, men det var lottdragning om priset, så det var inte riktigt samma ära ;-) Priset var det samma som det första fast med svart paper och tejp.



När utmaningarna var klara så började jag på ett kort som jag har lovat min mamma, det skulle vara "lite extra". Hon ska ge det till sin väninna och med det visa vad jag gör för hon klarade inte riktigt av att förklara det för henne, hahaha.
 I öppet läge där man kan skriva en hälsning.  Sen viker man ihop det.

Gjorde en gördel som håller ihop kortet.
Framsida Baksida Och på kortet =)

Det var allt för denna gång =) Och vill bara säga tack till alla goa tjejer som var på maran och verkligen gjorde den här dagen till en av dom bästa på länge =)

RSS 2.0