En bra vecka

Det här har varit en bra vecka dock lite lite pysslande men ändå =)
Har äntligen fått mina ProMarkers som ja beställde jätte billigt från England, och sen har jag köpt min allra första mini Tilda =)
 

Har gjort ett bokkort oxå men det är inte riktigt klart än så det kommer en bild på den sen =)

Ledig

En ledig dag måste ju innehålla lite pyssel ;-) 


 

Dop

Igår var vi på ett dop, väldigt trevligt måste jag säga.



Och naturligtvis fick han ett hemmagjort kort ;-)

Äntligen!!

Äntligen har pysslet jag beställde från USA kommit!!!
Eller rättare sagt min överraskning. En kompis skulle åka och hälsa på sin familj i USA, hans svägerska scrappar en massa. Så jag skickade med han pengar som hon skulle handla åt mig för. Så jag hade ingen aning om vad det skulle bli =)
Men allt var helt perfekt!!!



En massa gott & blandat...



jätte mycket stämplar, och sist men inte minst....



Tim Holtz stämplar!!!! =D



Pysselträff

I lördags gjorde jag ett nytt försök med att åka på pysselträff. Den här gången blev det riktigt lyckat! Det var verkligen super roligt! Hoppas det blir en till snart =)
Vi var hos en jätte gullig tjej i Bjärred, som hade bjudit hem oss att pyssla i hennes vackra hus, vi kom strax efter 9 på morgonen och satt kvar ända tills ca 17 =) Det bjöds på god lunch, fika, en massa skratt och en hel del tipps och tricks. Som sagt en helt perfekt dag! Jag fick även 4 nya glada, scrappande vänner. Jag är väldigt glad att jag tog mod till mig och åkte.
Förrutom att jag stämplade upp en miljard magnolior ( kändes de som ;-) ) så testade jag att göra ett "bok kort". Här är resultatet.



Med lite övning så kommer dom nog kunna bli riktigt bra. Det var jätte roligt att göra iaf =)

RSS 2.0