Ja London...

..gav verkligen mersmak. Garanterat att jag tänker göra allt jag kan för att åka dit nästa år igen! Det var helt fantastiskt alltihop! Sällskapet var det bästa, hotellet var bra, maten kanon och mässan sååå stor.
Lokalen som mässan var i var helt fantastisk, Alexandra Palace, det var väldigt vackert och högt till tak så det blev helt ok luft fast det var trångt och mycket folk. Det var bra arrangerat, det fanns små stånd med mat och dryck lite utspritt ifall man skulle få blodsockerfall ;-) och så fanns det lite ställen att sitta och vila benen på. Utanför fanns det en riktig restaurang och uttagsautomat, den behövdes oxå :-P Dom hade dessutom ordnat så att det gick gratis bussar upp till själva mässan från tunnelbanan, vilket vi var väldigt tacksamma för, för mässan låg högst uppe på ett berg. Och som dom turister vi var så tvingade jag Sofia att sitta längst upp och längst fram i dubbeldeckar'n.
 Som sagt - turister, men taggade som få! Hahahaha.
 
 
Som vanligt går det ju aldrig att fånga på bild hur vackert det var på riktigt, men ni kanske ser lite =)
 
På mässan var det ju som sagt en miljon olika stånd, men jag tyckte ändå inte att det var sam-samma saker, alla hade "sina" grejer. Men det var väldigt mycket stämplar, vilket inte gjorde mig någonting, jag ÄLSKAR stämplar!! Så naturligtvis blev det en hel del shoppat! Det mesta var lite billigare än hemma men inte så jätte mycket, sen fanns det ju vissa ställen som var billigare än andra och som hade fina mässerbjudanden.
 
 
Så en massa stämplar blev det =) och en del papper plus en del annat smått och gott.
 Sofia fick oxå en hel del shoppat =)
 
Vi fick även en hel del annat shoppat...ooopppss...
 
Vi shoppade såååå mycket så vi hade grymma problem med packningen och vikten på den, hahahha.
 
Men mellan allt shoppande så han vi även med lite annat:
 
 
På vägen hem från Skåne så hade jag lovat att stanna hos min underbara vän Håkan och hans familj, han hade hittat en påse med lite "skrääääp" som han säger = scrap-saker, (efter hans bortgågna hustru ;-(  ), sååå spännande täntke jag, men hade aldrig kunnat föreställa mig vad det var!
Jag fick en hel påse full med stämplar och MASSOR av cardstock!!!
  4 hela alfabetsstämplar och massor av andra! Och 2 punchar.
   Helt oöppnade paket med enfärgade cardstock!!!
 Och en massa lösa! Helt ovärderligt att få allt detta!!! Jag är helt överväldigad och oootroligt tacksam, jag finner inga ord för Håkans givmildhet! Jag kommer inte att behöva köpa cardstock på 100år, eller jooo de kommer jag göra ;-D
 
Så super tack både Sofia och Håkan för en helt fantastisk helg!! Puss å kram
från mig
 
 
 

RSS 2.0