LONDON!!!!!

På fredag åker jag å goaste Sofia till London på The big stamp show 2012!!! Det ska bli så galet roligt!!! Jag längtar som en galning! =D VI åker på fredag å åker hem på måndag =) mässan är på lördag och söndag.
Kommer garanterat ett inlägg med MASSOR av bilder när vi kommit hem! Tills dess..... Ha det så bra alla <3

Mitt Pysselhörn

Nu så börjar det snart bli färdigt, bara lite små justeringar kvar =)
 
 
 
Och här är min blomförvaring, ska hitta nått snyggt att stoppa oasisen i bara =)
 

Kurser

Har även varit på några kurser på Scrapbookeriet. Det är så himla roligt! Det är så kul att sitta i några timmar med likasinnade och bara få göra det man brinner för =) Det är ett riktigt "vattenhål" i vardagen.
 
Ena kursen jag var på lärde vi oss att arbeta med aluminiumtejp och kladdade lite med akrylfärg, det va verkligen min grej, hur kul som helst!!!
 
 
 
Den andra kursen va en "Bandana" kurs. Det går ut på att man stämplar och maskar en massa och sen använder lite olika distresser, oxå väldigt roligt!!
 
 
 
 

Smickrande

I sommras fick jag en förfrågan från en av min brorsas kompisar om jag ville göra deras bröllopsinbjudningar. Å självklart ville jag det, hur ska man kunna tacka nej till nått sånt? Det var väldigt smickrande att få den äran, att få göra nått som förgyller deras stora dag =)
Dom ville ha temat i vitt och silver.
 
Vi började med att jag gjorde några provkort som dom fick hämta lite inspiration från.
  
 
Slutresultatet blev detta:
 
 
Lite under resans gång ;-)  :
 
 
 
 

Nu så...

Har inte gjort nått inlägg på väääldigt länge, det beror på att MMS tjänsten inte vart tillgänglig och jag har alla mina bilder i mobilen :-/ Men nu har jag lagt över dom till datorn så det kommer nog komma lite framöver =)
Detta är ett bidrag till en tävling som jag är med i på FB nu ikväll. Får se hur det går =)

RSS 2.0